#harvest july

Vorige Artikel 2 van 39 Volgende
€ 250,00 (inclusief btw)
Voorraad 30 stuks


Muren om de steden hielden rovers, menselijke zowel als dierlijke, buiten: de natuur kon alleen als mooi worden waargenomen door mensen die over de vrije tijd en de vaardigheid beschikten om ommuurde tuinen aan te leggen. (- Willem van Toorn -)

 

#harvest july

De gebroeders van Limburg waren ongeveer de eerste Nederlanders die het landschap uitbeeldden. In het door de Nijmeegse gebroeders verluchtigde getijdeboek Les Très Riches Heures  (Chantilly, Musée Condé) voor de Duc de Berry, komen we meer te weten over het landschap in het begin van de 15e eeuw. Internationaal georienteerd als ze waren zocht ik op Instagram in de huidige internationale taal Engels op: #harvest. 

(#harvest. Gebroeders van Limburg, Juli, 1416 Musée Condé, Chantilly) 


Alle foto’s van Maarten Westmaas komen in een gelimiteerde gesigneerde oplage van dertig (30!) Ongeacht de grootte van het werk tenzij uitdrukkelijk anders vermeld). Bepaal zelf dus eerst de breedte van het werk. Het werk wordt geleverd met een certificaat van authenticiteit en wordt gratis wereldwijd verzonden.

Er zijn drie verschillende afwerkingsmogelijkheden: 

  • Fine Art print: De allerbeste kwaliteit! Alle Fine Art prints worden geprint op Hahnemühle Fine Art papier.
  • Aluminium Dibond: Overtuigend door maximale scherpte. Stabiel, buigvast, weersbestendig en van een haarscherpe kwaliteit. De plaat bestaat uit een laag polyetheen die tussen twee lagen aluminium wordt bevestigd. Een zeer exclusive uitstraling direct geprint op hoogwaardig aluminium.
  • GalleryPrint: Breng uw eigen kunstgalerie in huis! De afbeelding wordt direct op acrylglas gedrukt en met het beste Alu-Dibond verbonden. Uw wanddecoratie krijgt hierdoor een uniek galerie-effect.​
    (De Aluminium Dibond en GalleryPrints worden geleverd met een profiel ophanging)

Voor vragen over het inlijsten van het werk of een andere afwerkingsvorm neem contact op met Maarten Westmaas Galerie via: info@maartenwestmaas.nl of via tel 06-46424140.


 

 

© 2017 - 2023 Maarten Westmaas Galerie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel