#scheveningen

Artikel 1 van 39 Volgende
€ 250,00 (inclusief btw)
Voorraad 30 stuks

#scheveningen

Een van de meesters van de Haagse school was Jan Hendrik Weissenbruch. In 1890 schilderde hij zijn 'Schelpenkar' dat nu in het Haags Gemeentemuseum is te zien. Voor de Instagramfoto's die ik voor dit werk gebruikt heb, zocht ik op #scheveningen omdat dat het strand was waar hij meestal te vinden was. Inzoomend op het werk zie je de oranje Unox mutsen van de nieuwjaarsduiken en de pier regelmatig voorbijkomen. 

(#scheveningen. Jan Hendrik Weissenbruch, Schelpenkar Gemeentemuseum Den Haag) 


Alle foto’s van Maarten Westmaas komen in een gelimiteerde gesigneerde oplage van dertig (30!) Ongeacht de grootte van het werk tenzij uitdrukkelijk anders vermeld). Bepaal zelf dus eerst de breedte van het werk. Het werk wordt geleverd met een certificaat van authenticiteit en wordt gratis wereldwijd verzonden.

Er zijn drie verschillende afwerkingsmogelijkheden: 

  • Fine Art print: De allerbeste kwaliteit! Alle Fine Art prints worden geprint op Hahnemühle Fine Art papier.
  • Aluminium Dibond: Overtuigend door maximale scherpte. Stabiel, buigvast, weersbestendig en van een haarscherpe kwaliteit. De plaat bestaat uit een laag polyetheen die tussen twee lagen aluminium wordt bevestigd. Een zeer exclusive uitstraling direct geprint op hoogwaardig aluminium.
  • GalleryPrint: Breng uw eigen kunstgalerie in huis! De afbeelding wordt direct op acrylglas gedrukt en met het beste Alu-Dibond verbonden. Uw wanddecoratie krijgt hierdoor een uniek galerie-effect.​
    (De Aluminium Dibond en GalleryPrints worden geleverd met een profiel ophanging)

Voor vragen over het inlijsten van het werk of een andere afwerkingsvorm neem contact op met Maarten Westmaas Galerie via: info@maartenwestmaas.nl of via tel 06-46424140.


 

 

© 2017 - 2023 Maarten Westmaas Galerie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel