#regen

Vorige Artikel 20 van 39 Volgende
€ 250,00 (inclusief btw)
Voorraad 30 stuks

#regen

Lees wat Jan Wolkers in 1998 schrijft over deze aquarel van Wouter Johannes van Troostwijk, en je begrijpt dat ik hem moest opnemen in mijn #dutchinstagramlandscapes: 

De aquarel Gezicht op de Oetewalerweg is een wonder van eenvoud en originaliteit. Het ligt zomaar voor het grijpen als je er langskomt. Een strookje lichtgroen, een strookje schaduw op de voorgrond met een hemelweerspiegelende regenplas, een lage horizon die de oneindigheid markeert, verticaal een paar schilferbastige bomen, een stuk of wat bonkige koeien en wegtrekkende dunne grijze wolken die niet wederkomen na de regen. Nog nooit is een regenbui zo op de hielen gezeten door een landschapschilder, dat je vermoedt dat hij het hemelwater heeft kunnen gebruiken om er zijn verf mee te verdunnen. Het gebladerte aan de bomen is nog steeds vochtig en zal dat blijven. Tot in lengte van dagen.

(#regen Wouter Johannes van Troostwijk, Gezicht op de Oetewalerweg, 1805 Koninklijk Oudheidkundig Genootschap, Amsterdam) 

 


Alle foto’s van Maarten Westmaas komen in een gelimiteerde gesigneerde oplage van dertig (30!) Ongeacht de grootte van het werk tenzij uitdrukkelijk anders vermeld). Bepaal zelf dus eerst de breedte van het werk. Het werk wordt geleverd met een certificaat van authenticiteit en wordt gratis wereldwijd verzonden.

Er zijn drie verschillende afwerkingsmogelijkheden: 

  • Fine Art print: De allerbeste kwaliteit! Alle Fine Art prints worden geprint op Hahnemühle Fine Art papier.
  • Aluminium Dibond: Overtuigend door maximale scherpte. Stabiel, buigvast, weersbestendig en van een haarscherpe kwaliteit. De plaat bestaat uit een laag polyetheen die tussen twee lagen aluminium wordt bevestigd. Een zeer exclusive uitstraling direct geprint op hoogwaardig aluminium.
  • GalleryPrint: Breng uw eigen kunstgalerie in huis! De afbeelding wordt direct op acrylglas gedrukt en met het beste Alu-Dibond verbonden. Uw wanddecoratie krijgt hierdoor een uniek galerie-effect.​
    (De Aluminium Dibond en GalleryPrints worden geleverd met een profiel ophanging)

Voor vragen over het inlijsten van het werk of een andere afwerkingsvorm neem contact op met Maarten Westmaas Galerie via: info@maartenwestmaas.nl of via tel 06-46424140.


 

© 2017 - 2023 Maarten Westmaas Galerie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel