#regen

Vorige Artikel 20 van 39 Volgende
€ 250,00 (inclusief 9% btw)
Voorraad 30 stuks

#regen

Lees wat Jan Wolkers in 1998 schrijft over deze aquarel van Wouter Johannes van Troostwijk, en je begrijpt dat ik hem moest opnemen in mijn #dutchinstagramlandscapes: 

De aquarel Gezicht op de Oetewalerweg is een wonder van eenvoud en originaliteit. Het ligt zomaar voor het grijpen als je er langskomt. Een strookje lichtgroen, een strookje schaduw op de voorgrond met een hemelweerspiegelende regenplas, een lage horizon die de oneindigheid markeert, verticaal een paar schilferbastige bomen, een stuk of wat bonkige koeien en wegtrekkende dunne grijze wolken die niet wederkomen na de regen. Nog nooit is een regenbui zo op de hielen gezeten door een landschapschilder, dat je vermoedt dat hij het hemelwater heeft kunnen gebruiken om er zijn verf mee te verdunnen. Het gebladerte aan de bomen is nog steeds vochtig en zal dat blijven. Tot in lengte van dagen.

(#regen Wouter Johannes van Troostwijk, Gezicht op de Oetewalerweg, 1805 Koninklijk Oudheidkundig Genootschap, Amsterdam) 

 


 

Afwerkingsmogelijkheden:

Alle foto’s van Maarten Westmaas komen in een gelimiteerde gesigneerde oplage van 30 (Ongeacht de grootte van het werk tenzij uitdrukkelijk anders vermeld). Het werk wordt geleverd met een certificaat van authenticiteit en wordt gratis wereldwijd verzonden. Op alle bestellingen zijn de algemene voorwaarden van kracht.

Voor vragen over het inlijsten van het werk neem contact op met Maarten Westmaas Galerie via: info@maartenwestmaas.nl of via tel 06-46424140.


Fine Art prints in de allerbeste kwaliteit!

Alle Fine Art prints worden geprint op Hahnemühle Fine Art papier in door hen zelf gecertificeerde ‘studio's voor digital fine art printing’. Dat houdt in, dat ik een constante en extreem hoge printkwaliteit kan aanbieden. Standaard laat ik mijn werk printen op drie papiersoorten uit het portfolio van Hahnemühle: PhotoRag®, FineArt Pearl en FineArt Baryta. Elk papier heeft zijn eigen individuele karakteristieke eigenschap. Het matte papieroppervlak PhotoRag® heeft een fijn oppervlak-structuur. FineArt Baryta heeft een glanzend en helwit oppervlak. Ten slotte het FineArt Pearl papier met een prachtig parelmoerachtig effect. Hahnemühle bestaat al meer dan 400 jaar en is hiermee een van de oudste papierfabrikanten in Europa. 

Alu-Dibond overtuigend door maximale scherpte. 

Stabiel, buigvast, weersbestendig en van een haarscherpe kwaliteit. Dat zijn de kwaliteiten van mijn prints op Alu-Dibond. De plaat bestaat uit een laag polyetheen die tussen twee lagen aluminium wordt bevestigd. Exclusiviteit, direct geprint op hoogwaardig aluminium. 

(Specificaties: Aluminiumplaat 3 mm dik (mat), 6-kleuren-UV-Direct-Printing inclusief light kleuren, extreem stabiel, buigvast en weersbestendig en met profielophanging).

GalleryPrint: Breng uw eigen kunstgalerie in huis!

Met deze wanddecoratie trekt u definitief de aandacht. Uw afbeelding word direct op het acrylglas gedrukt en met het beste Alu-Dibond verbonden. Uw wanddecoratie krijgt hierdoor een uniek galerie-effect. 

(Specificaties: Direct gedrukt op acrylglas (2mm) en met Alu-Dibondplaat (3mm) verbonden, 6-kleuren-UV-directdruk inclusief lightkleuren en met profiel-ophanging

Profiel-ophanging

De Alu-Dibond en GalleryPrints worden geleverd met een profiel ophanging
De reeds voorgemonteerd aluminium profiel ophanging heeft een afstand van ca. 1 cm tot de wand. Met deze ophanging krijgt uw wanddecoratie een edele "galerie- of museum-look"!

 


 

© 2017 - 2021 Maarten Westmaas Galerie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel