#polder

Vorige Artikel 21 van 39 Volgende
€ 250,00 (inclusief btw)
Voorraad 30 stuks

#polder

Koeien, water en polderland. Het zijn Roelofs vaste onderwerpen. Had hij aanvankelijk een voorkeur voor koeien in de wei, later komt daar steeds vaker water bij. Hij kon dat zelfs leveren op groot formaat, zoals het Hollands landschap dat hij in 1883 voor de wereldtentoonstelling maakte.

Dat Roelofs een voorkeur had voor wisselvallig weer en jagende wolkenluchten is van zijn zomerlandschap niet af te lezen. Luchten trokken de meeste aandacht op de tientallen buitenstudies die Roelofs in Nederland gemaakt had. Een leerling herinnerde het zich in 1891 precies: nu eens ‘weinige witte wolkjes, windveren bijna, dan weer wolkgevaarten’.

Roelofs woonde in Brussel, net als de schilder Paul Gabriël, een leerling van hem. Beiden schilderden vooral Hollandse landschappen. De inspiratie ervoor deden ze op in de zomer, als ze in Nederland waren. Dan schetsten en schilderden ze buiten in de vrije natuur. De grote landschappen werden ’s winters gemaakt.

(#polder Willem Roelofs, Koeien aan de waterkant bij het Gein, 1883, Dordrechts Museum, Dordrecht)

 


Alle foto’s van Maarten Westmaas komen in een gelimiteerde gesigneerde oplage van dertig (30!) Ongeacht de grootte van het werk tenzij uitdrukkelijk anders vermeld). Bepaal zelf dus eerst de breedte van het werk. Het werk wordt geleverd met een certificaat van authenticiteit en wordt gratis wereldwijd verzonden.

Er zijn drie verschillende afwerkingsmogelijkheden: 

  • Fine Art print: De allerbeste kwaliteit! Alle Fine Art prints worden geprint op Hahnemühle Fine Art papier.
  • Aluminium Dibond: Overtuigend door maximale scherpte. Stabiel, buigvast, weersbestendig en van een haarscherpe kwaliteit. De plaat bestaat uit een laag polyetheen die tussen twee lagen aluminium wordt bevestigd. Een zeer exclusive uitstraling direct geprint op hoogwaardig aluminium.
  • GalleryPrint: Breng uw eigen kunstgalerie in huis! De afbeelding wordt direct op acrylglas gedrukt en met het beste Alu-Dibond verbonden. Uw wanddecoratie krijgt hierdoor een uniek galerie-effect.​
    (De Aluminium Dibond en GalleryPrints worden geleverd met een profiel ophanging)

Voor vragen over het inlijsten van het werk of een andere afwerkingsvorm neem contact op met Maarten Westmaas Galerie via: info@maartenwestmaas.nl of via tel 06-46424140.


 

 

© 2017 - 2023 Maarten Westmaas Galerie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel