#moeras

Vorige Artikel 25 van 39 Volgende
€ 250,00 (inclusief btw)
Voorraad 30 stuks

#moeras

Holland is een algemeen Zee-land, het groote Veen van Europa, geen Moeras dat zo plat in de wereld leyd. Sy Sijn een algemene stinkende of grondeloze Kuyl in een kort begrijp. Een groene Kaas, rontom in de Pekel. Daer is in hem een Aequilibrium (dat is van elkcx evenveel Modder en Water). Ee heftige sterke Aerd-beving souse wel weder tot Chaos, ofte verwarde klomp maken, en sij hebben de Son die haer van tyd tot tyd met kragt beschynt eerder dan de Schepping, dank te weten, dat se wat drooger voor den dag komen. (Owen Feltman, 1684) 

Als halve Drent vind ik dit een aansprekend schilderij van Anton Mauve. Ik heb het vaak gezien in Amsterdam. Je voelt de koude gure wind van het najaar langs je gezicht strijken. Je voelt de kou over het heideveld met zijn vennen gaan. Alleen maar door naar dit werk te kijken. 

(#moeras Anton Mauve, Het moeras, ca. 1885 - ca. 1888 Rijksmuseum, Amsterdam)

  


Alle foto’s van Maarten Westmaas komen in een gelimiteerde gesigneerde oplage van dertig (30!) Ongeacht de grootte van het werk tenzij uitdrukkelijk anders vermeld). Bepaal zelf dus eerst de breedte van het werk. Het werk wordt geleverd met een certificaat van authenticiteit en wordt gratis wereldwijd verzonden.

Er zijn drie verschillende afwerkingsmogelijkheden: 

  • Fine Art print: De allerbeste kwaliteit! Alle Fine Art prints worden geprint op Hahnemühle Fine Art papier.
  • Aluminium Dibond: Overtuigend door maximale scherpte. Stabiel, buigvast, weersbestendig en van een haarscherpe kwaliteit. De plaat bestaat uit een laag polyetheen die tussen twee lagen aluminium wordt bevestigd. Een zeer exclusive uitstraling direct geprint op hoogwaardig aluminium.
  • GalleryPrint: Breng uw eigen kunstgalerie in huis! De afbeelding wordt direct op acrylglas gedrukt en met het beste Alu-Dibond verbonden. Uw wanddecoratie krijgt hierdoor een uniek galerie-effect.​
    (De Aluminium Dibond en GalleryPrints worden geleverd met een profiel ophanging)

Voor vragen over het inlijsten van het werk of een andere afwerkingsvorm neem contact op met Maarten Westmaas Galerie via: info@maartenwestmaas.nl of via tel 06-46424140.


 

 

© 2017 - 2023 Maarten Westmaas Galerie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel