Hunebed Rolde

Vorige Artikel 17 van 41 Volgende
€ 25,00 (inclusief btw)

Omschrijving

´De kolommen van Hercules kan men bij Rolde zien. Gebrek aan wegen en schepen en het ontbreken van stenen in deze drassige omgeving doen vermoeden dat deze grote stenen er door duivels zijn heengebracht, die daar onder de naam Hercules worden aanbeden. Op de kolommen liggen altaarstenen. Hier offerden de inwoners mensen levend, bij voorkeur vreemdelingen die zij, alvorens hen te doden, dwongen door een nauwe opening, onder de altaarstenen te kruipen, terwijl zij hen met mest bekogelden.´

Antonius Schonhovius Batavus 1547


Alle foto’s van Maarten Westmaas komen in een gelimiteerde gesigneerde oplage van dertig (30!) Ongeacht de grootte van het werk tenzij uitdrukkelijk anders vermeld). Bepaal zelf dus eerst de breedte van het werk. Het werk wordt geleverd met een certificaat van authenticiteit en wordt gratis wereldwijd verzonden.

Er zijn drie verschillende afwerkingsmogelijkheden: 

  • Fine Art print: De allerbeste kwaliteit! Alle Fine Art prints worden geprint op Hahnemühle Fine Art papier.
  • Aluminium Dibond: Overtuigend door maximale scherpte. Stabiel, buigvast, weersbestendig en van een haarscherpe kwaliteit. De plaat bestaat uit een laag polyetheen die tussen twee lagen aluminium wordt bevestigd. Een zeer exclusive uitstraling direct geprint op hoogwaardig aluminium.
  • GalleryPrint: Breng uw eigen kunstgalerie in huis! De afbeelding wordt direct op acrylglas gedrukt en met het beste Alu-Dibond verbonden. Uw wanddecoratie krijgt hierdoor een uniek galerie-effect.​
    (De Aluminium Dibond en GalleryPrints worden geleverd met een profiel ophanging)

Voor vragen over het inlijsten van het werk of een andere afwerkingsvorm neem contact op met Maarten Westmaas Galerie via: info@maartenwestmaas.nl of via tel 06-46424140.


 

© 2017 - 2023 Maarten Westmaas Galerie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel