Hunebed Evertsbos Anloo

Vorige Artikel 18 van 41 Volgende
€ 25,00 (inclusief btw)

Omschrijving

Het hunebed ligt nu verscholen in de bossen tussen Anloo en Eext, maar in de tijd dat professor Van Giffen het fotografeerde, in 1918, lag het midden in de uitgestrekte heidevelden. Dit hunebed wordt voor het eerst genoemd door Ludolph Smits in 1711 en in 1878 vonden de Britse onderzoekers Lukis en Dryden er scherven die zich nu in Londen bevinden. Verder is dit hunebed nooit onderzocht. Tijdens mijn voettocht door Drenthe in de zomer van 2002 strandde ik hier en voelde me ellendig. Mijn veel te zware rugzak begaf het, ik had open blaren onder mijn voeten, ik werd belaagd door horzels en net toen mijn thermoskan met koffie aan diggelen was gevallen ontdekte ik een teek in de holte van mijn elleboog. Het was pas de tweede dag van een tocht die weken zou gaan duren. Het was op die dag in het Evertsbos dat ik besloot een fotoboek over hunebedden te gaan maken.


Alle foto’s van Maarten Westmaas komen in een gelimiteerde gesigneerde oplage van dertig (30!) Ongeacht de grootte van het werk tenzij uitdrukkelijk anders vermeld). Bepaal zelf dus eerst de breedte van het werk. Het werk wordt geleverd met een certificaat van authenticiteit en wordt gratis wereldwijd verzonden.

Er zijn drie verschillende afwerkingsmogelijkheden: 

  • Fine Art print: De allerbeste kwaliteit! Alle Fine Art prints worden geprint op Hahnemühle Fine Art papier.
  • Aluminium Dibond: Overtuigend door maximale scherpte. Stabiel, buigvast, weersbestendig en van een haarscherpe kwaliteit. De plaat bestaat uit een laag polyetheen die tussen twee lagen aluminium wordt bevestigd. Een zeer exclusive uitstraling direct geprint op hoogwaardig aluminium.
  • GalleryPrint: Breng uw eigen kunstgalerie in huis! De afbeelding wordt direct op acrylglas gedrukt en met het beste Alu-Dibond verbonden. Uw wanddecoratie krijgt hierdoor een uniek galerie-effect.​
    (De Aluminium Dibond en GalleryPrints worden geleverd met een profiel ophanging)

Voor vragen over het inlijsten van het werk of een andere afwerkingsvorm neem contact op met Maarten Westmaas Galerie via: info@maartenwestmaas.nl of via tel 06-46424140.


 

© 2017 - 2023 Maarten Westmaas Galerie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel