Hunebed Rolde II

Vorige Artikel 21 van 41 Volgende
€ 25,00 (inclusief 9% btw)

Omschrijving

´Wat wij echter niet verzuimen mogen, dat is een bezoek aan de beide belangrijke hunebedden, die op een vijf minuten afstands van het dorp niet ver van elkander liggen. Wij gaan langs de tamelijk groote kerk, een der oudsten van Drenthe, waaraan nog enkele overblijfsels van Romaanschen bouwtrant te zien zijn, en wij komen op de uitgestrekte, fraaije esch, van houtgewas omringd. ’t Is een schoon landschap, dat zich hier rondom ons uitbreidt; een schilderachtige vereeniging van hoog, golvend bouwland, digte boomgroepen, groene hagen, gevels van hout en daken van riet, rijk van kleur door het mos, dat de tijd er op groeijen deed, slingerende zandsporen, krachtige eiken met knoestigen stam en breed uitgeslagen takken, het eerwaardige bedehuis met zijn zware steunberen rondom het koor en zijn’ hoogen, met ranke spits gekroonden toren. Midden in het veld zien wij, althans als de rogge gemaaid is, de twee gewelfde steenhoopen, waarboven de eiken hun armen beschermend uitbreiden.´

J. Craandijk 1879


Bij bestelling van dit werk ontvangt u een gesigneerd exemplaar van het boek HUNEBEDDEN. Helemaal GRATIS!


Afwerkingsmogelijkheden:

Alle foto’s van Maarten Westmaas komen in een gelimiteerde gesigneerde oplage van 30 (Ongeacht de grootte van het werk tenzij uitdrukkelijk anders vermeld). Het werk wordt geleverd met een certificaat van authenticiteit en wordt gratis wereldwijd verzonden. Op alle bestellingen zijn de algemene voorwaarden van kracht.

Voor vragen over het inlijsten van het werk neem contact op met Maarten Westmaas Galerie via: info@maartenwestmaas.nl of via tel 06-46424140.


Fine Art prints in de allerbeste kwaliteit!

Alle Fine Art prints worden geprint op Hahnemühle Fine Art papier in door hen zelf gecertificeerde ‘studio's voor digital fine art printing’. Dat houdt in, dat ik een constante en extreem hoge printkwaliteit kan aanbieden. Standaard laat ik mijn werk printen op drie papiersoorten uit het portfolio van Hahnemühle: PhotoRag®, FineArt Pearl en FineArt Baryta. Elk papier heeft zijn eigen individuele karakteristieke eigenschap. Het matte papieroppervlak PhotoRag® heeft een fijn oppervlak-structuur. FineArt Baryta heeft een glanzend en helwit oppervlak. Ten slotte het FineArt Pearl papier met een prachtig parelmoerachtig effect. Hahnemühle bestaat al meer dan 400 jaar en is hiermee een van de oudste papierfabrikanten in Europa. 

Alu-Dibond overtuigend door maximale scherpte. 

Stabiel, buigvast, weersbestendig en van een haarscherpe kwaliteit. Dat zijn de kwaliteiten van mijn prints op Alu-Dibond. De plaat bestaat uit een laag polyetheen die tussen twee lagen aluminium wordt bevestigd. Exclusiviteit, direct geprint op hoogwaardig aluminium. 

(Specificaties: Aluminiumplaat 3 mm dik (mat), 6-kleuren-UV-Direct-Printing inclusief light kleuren, extreem stabiel, buigvast en weersbestendig en met profielophanging).

GalleryPrint: Breng uw eigen kunstgalerie in huis!

Met deze wanddecoratie trekt u definitief de aandacht. Uw afbeelding word direct op het acrylglas gedrukt en met het beste Alu-Dibond verbonden. Uw wanddecoratie krijgt hierdoor een uniek galerie-effect. 

(Specificaties: Direct gedrukt op acrylglas (2mm) en met Alu-Dibondplaat (3mm) verbonden, 6-kleuren-UV-directdruk inclusief lightkleuren en met profiel-ophanging

Profiel-ophanging

De Alu-Dibond en GalleryPrints worden geleverd met een profiel ophanging
De reeds voorgemonteerd aluminium profiel ophanging heeft een afstand van ca. 1 cm tot de wand. Met deze ophanging krijgt uw wanddecoratie een edele "galerie- of museum-look"! 

 


 

 

© 2017 - 2021 Maarten Westmaas Galerie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel