Hunebed Noordlaren III

Vorige Artikel 22 van 41 Volgende
€ 25,00 (inclusief btw)

Omschrijving

Van 15 juli tot 3 augustus 1957 werd er een onderzoek uitgevoerd naar dit hunebed onder de bezielende leiding van professoremeritus van Giffen, toen 73 jaar oud maar uiterst energiek. Als het hem te langzaam ging, nam hij zelf de schop of het potlood ter hand en werkte harder dan elk van de overige aanwezigen. Dat dit onderzoek niet altijd even secuur was, blijkt uit het feit dat schoolkinderen gevraagd werden in de storthopen te zoeken naar scherven en deze ook bij tientallen vonden. Uiteindelijk zijn de resten van ongeveer 150 verschillende aardewerken gebruiksvoorwerpen gevonden.


Alle foto’s van Maarten Westmaas komen in een gelimiteerde gesigneerde oplage van dertig (30!) Ongeacht de grootte van het werk tenzij uitdrukkelijk anders vermeld). Bepaal zelf dus eerst de breedte van het werk. Het werk wordt geleverd met een certificaat van authenticiteit en wordt gratis wereldwijd verzonden.

Er zijn drie verschillende afwerkingsmogelijkheden: 

  • Fine Art print: De allerbeste kwaliteit! Alle Fine Art prints worden geprint op Hahnemühle Fine Art papier.
  • Aluminium Dibond: Overtuigend door maximale scherpte. Stabiel, buigvast, weersbestendig en van een haarscherpe kwaliteit. De plaat bestaat uit een laag polyetheen die tussen twee lagen aluminium wordt bevestigd. Een zeer exclusive uitstraling direct geprint op hoogwaardig aluminium.
  • GalleryPrint: Breng uw eigen kunstgalerie in huis! De afbeelding wordt direct op acrylglas gedrukt en met het beste Alu-Dibond verbonden. Uw wanddecoratie krijgt hierdoor een uniek galerie-effect.​
    (De Aluminium Dibond en GalleryPrints worden geleverd met een profiel ophanging)

Voor vragen over het inlijsten van het werk of een andere afwerkingsvorm neem contact op met Maarten Westmaas Galerie via: info@maartenwestmaas.nl of via tel 06-46424140.


 

© 2017 - 2023 Maarten Westmaas Galerie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel