Hunebed Bronneger

Vorige Artikel 26 van 41 Volgende
€ 25,00 (inclusief btw)

Omschrijving

'Doch wij moeten onze bijzondere aanduiding staken en hier alleen opmerken, dat genoegzaam alle hunebedden niet meer in dien staat zijn, waarin zij oorspronkelijk moeten zijn geweest; bijna allen zijn verwoest en dragen blijkbaar de kenmerken, dat men door menschenhanden heeft getracht, dezelve te vernielen, waartoe vermoedelijk de pogingen der Christenen, om vooral de eereteekenen van het heidendom te vernietigen, veel zullen hebben bijgedragen.'

Nieuwe Drentse Volksalmanak 1884


Alle foto’s van Maarten Westmaas komen in een gelimiteerde gesigneerde oplage van dertig (30!) Ongeacht de grootte van het werk tenzij uitdrukkelijk anders vermeld). Bepaal zelf dus eerst de breedte van het werk. Het werk wordt geleverd met een certificaat van authenticiteit en wordt gratis wereldwijd verzonden.

Er zijn drie verschillende afwerkingsmogelijkheden: 

  • Fine Art print: De allerbeste kwaliteit! Alle Fine Art prints worden geprint op Hahnemühle Fine Art papier.
  • Aluminium Dibond: Overtuigend door maximale scherpte. Stabiel, buigvast, weersbestendig en van een haarscherpe kwaliteit. De plaat bestaat uit een laag polyetheen die tussen twee lagen aluminium wordt bevestigd. Een zeer exclusive uitstraling direct geprint op hoogwaardig aluminium.
  • GalleryPrint: Breng uw eigen kunstgalerie in huis! De afbeelding wordt direct op acrylglas gedrukt en met het beste Alu-Dibond verbonden. Uw wanddecoratie krijgt hierdoor een uniek galerie-effect.​
    (De Aluminium Dibond en GalleryPrints worden geleverd met een profiel ophanging)

Voor vragen over het inlijsten van het werk of een andere afwerkingsvorm neem contact op met Maarten Westmaas Galerie via: info@maartenwestmaas.nl of via tel 06-46424140.


 

© 2017 - 2023 Maarten Westmaas Galerie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel