Hunebed Bronneger gespleten boom

Vorige Artikel 29 van 41 Volgende
€ 25,00 (inclusief btw)

Omschrijving

‘Ik loop verder naar Bronneger. Eigenlijk is het meer strompelen. Bij de twee hunebedden ga ik zitten op mijn zeiltje en zet een kop koffie. Het is nog vroeg en rustig, maar ik zie de donkere onweersluchten, die me vannacht op het Drouwenerveld zo te pakken hebben genomen in de verte. Ze draaien zich om en komen terug. Mijn blaar onder mijn rechtervoet is opengegaan en ik snijd het half losse vel er af. Ik hoop dat ik, voor de avond valt, een droge slaapplek vind. Ik ben blij dat ik slechts een zeiltje heb en geen tent maar ik hoop toch dat dit weer niet te lang aanhoudt.’

Maarten Westmaas 2002


Alle foto’s van Maarten Westmaas komen in een gelimiteerde gesigneerde oplage van dertig (30!) Ongeacht de grootte van het werk tenzij uitdrukkelijk anders vermeld). Bepaal zelf dus eerst de breedte van het werk. Het werk wordt geleverd met een certificaat van authenticiteit en wordt gratis wereldwijd verzonden.

Er zijn drie verschillende afwerkingsmogelijkheden: 

  • Fine Art print: De allerbeste kwaliteit! Alle Fine Art prints worden geprint op Hahnemühle Fine Art papier.
  • Aluminium Dibond: Overtuigend door maximale scherpte. Stabiel, buigvast, weersbestendig en van een haarscherpe kwaliteit. De plaat bestaat uit een laag polyetheen die tussen twee lagen aluminium wordt bevestigd. Een zeer exclusive uitstraling direct geprint op hoogwaardig aluminium.
  • GalleryPrint: Breng uw eigen kunstgalerie in huis! De afbeelding wordt direct op acrylglas gedrukt en met het beste Alu-Dibond verbonden. Uw wanddecoratie krijgt hierdoor een uniek galerie-effect.​
    (De Aluminium Dibond en GalleryPrints worden geleverd met een profiel ophanging)

Voor vragen over het inlijsten van het werk of een andere afwerkingsvorm neem contact op met Maarten Westmaas Galerie via: info@maartenwestmaas.nl of via tel 06-46424140.


 

© 2017 - 2023 Maarten Westmaas Galerie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel