Hunebed Noordlaren IV

Vorige Artikel 32 van 41 Volgende
€ 25,00 (inclusief 9% btw)

Omschrijving

Als men uit Groningerland gaat, komt men in de provincie Drenthe, en in ’t oog vallend is het plotselinge verschil in het voorkomen van het land. Rechts en links strekken zo ver het oog reikt, onmetelijke vlakten uit met heidestruiken bedekt, waarop noch straten, noch huizen, noch sloten, noch heggen, noch enig spoor van bewoning of bearbeiding te bekennen was. Een enkel verschrompeld eikeboompje, dat van het bestaan van vroegere bossen heet te getuigen, is de enige plantengroei die zich hoger dan de heidestruiken verheft; patrijzen of hazen de enige dieren, die de reiziger aan leven doet denken. Wanneer men denkt aan het einde der heide te zijn, begint de heide weer; mager struikgewas volgt op mager struikgewas, eenzaamheid op eenzaamheid.’

Edmundo d’Amicis in 1873.


Bij bestelling van dit werk ontvangt u een gesigneerd exemplaar van het boek HUNEBEDDEN. Helemaal GRATIS!


Afwerkingsmogelijkheden:

Alle foto’s van Maarten Westmaas komen in een gelimiteerde gesigneerde oplage van 30 (Ongeacht de grootte van het werk tenzij uitdrukkelijk anders vermeld). Het werk wordt geleverd met een certificaat van authenticiteit en wordt gratis wereldwijd verzonden. Op alle bestellingen zijn de algemene voorwaarden van kracht.

Voor vragen over het inlijsten van het werk neem contact op met Maarten Westmaas Galerie via: info@maartenwestmaas.nl of via tel 06-46424140.


Fine Art prints in de allerbeste kwaliteit!

Alle Fine Art prints worden geprint op Hahnemühle Fine Art papier in door hen zelf gecertificeerde ‘studio's voor digital fine art printing’. Dat houdt in, dat ik een constante en extreem hoge printkwaliteit kan aanbieden. Standaard laat ik mijn werk printen op drie papiersoorten uit het portfolio van Hahnemühle: PhotoRag®, FineArt Pearl en FineArt Baryta. Elk papier heeft zijn eigen individuele karakteristieke eigenschap. Het matte papieroppervlak PhotoRag® heeft een fijn oppervlak-structuur. FineArt Baryta heeft een glanzend en helwit oppervlak. Ten slotte het FineArt Pearl papier met een prachtig parelmoerachtig effect. Hahnemühle bestaat al meer dan 400 jaar en is hiermee een van de oudste papierfabrikanten in Europa. 

Alu-Dibond overtuigend door maximale scherpte. 

Stabiel, buigvast, weersbestendig en van een haarscherpe kwaliteit. Dat zijn de kwaliteiten van mijn prints op Alu-Dibond. De plaat bestaat uit een laag polyetheen die tussen twee lagen aluminium wordt bevestigd. Exclusiviteit, direct geprint op hoogwaardig aluminium. 

(Specificaties: Aluminiumplaat 3 mm dik (mat), 6-kleuren-UV-Direct-Printing inclusief light kleuren, extreem stabiel, buigvast en weersbestendig en met profielophanging).

GalleryPrint: Breng uw eigen kunstgalerie in huis!

Met deze wanddecoratie trekt u definitief de aandacht. Uw afbeelding word direct op het acrylglas gedrukt en met het beste Alu-Dibond verbonden. Uw wanddecoratie krijgt hierdoor een uniek galerie-effect. 

(Specificaties: Direct gedrukt op acrylglas (2mm) en met Alu-Dibondplaat (3mm) verbonden, 6-kleuren-UV-directdruk inclusief lightkleuren en met profiel-ophanging

Profiel-ophanging

De Alu-Dibond en GalleryPrints worden geleverd met een profiel ophanging
De reeds voorgemonteerd aluminium profiel ophanging heeft een afstand van ca. 1 cm tot de wand. Met deze ophanging krijgt uw wanddecoratie een edele "galerie- of museum-look"! 

 


 

 

© 2017 - 2021 Maarten Westmaas Galerie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel