Hunebed Noordlaren IV

Vorige Artikel 32 van 41 Volgende
€ 25,00 (inclusief btw)

Omschrijving

Als men uit Groningerland gaat, komt men in de provincie Drenthe, en in ’t oog vallend is het plotselinge verschil in het voorkomen van het land. Rechts en links strekken zo ver het oog reikt, onmetelijke vlakten uit met heidestruiken bedekt, waarop noch straten, noch huizen, noch sloten, noch heggen, noch enig spoor van bewoning of bearbeiding te bekennen was. Een enkel verschrompeld eikeboompje, dat van het bestaan van vroegere bossen heet te getuigen, is de enige plantengroei die zich hoger dan de heidestruiken verheft; patrijzen of hazen de enige dieren, die de reiziger aan leven doet denken. Wanneer men denkt aan het einde der heide te zijn, begint de heide weer; mager struikgewas volgt op mager struikgewas, eenzaamheid op eenzaamheid.’

Edmundo d’Amicis in 1873.


Alle foto’s van Maarten Westmaas komen in een gelimiteerde gesigneerde oplage van dertig (30!) Ongeacht de grootte van het werk tenzij uitdrukkelijk anders vermeld). Bepaal zelf dus eerst de breedte van het werk. Het werk wordt geleverd met een certificaat van authenticiteit en wordt gratis wereldwijd verzonden.

Er zijn drie verschillende afwerkingsmogelijkheden: 

  • Fine Art print: De allerbeste kwaliteit! Alle Fine Art prints worden geprint op Hahnemühle Fine Art papier.
  • Aluminium Dibond: Overtuigend door maximale scherpte. Stabiel, buigvast, weersbestendig en van een haarscherpe kwaliteit. De plaat bestaat uit een laag polyetheen die tussen twee lagen aluminium wordt bevestigd. Een zeer exclusive uitstraling direct geprint op hoogwaardig aluminium.
  • GalleryPrint: Breng uw eigen kunstgalerie in huis! De afbeelding wordt direct op acrylglas gedrukt en met het beste Alu-Dibond verbonden. Uw wanddecoratie krijgt hierdoor een uniek galerie-effect.​
    (De Aluminium Dibond en GalleryPrints worden geleverd met een profiel ophanging)

Voor vragen over het inlijsten van het werk of een andere afwerkingsvorm neem contact op met Maarten Westmaas Galerie via: info@maartenwestmaas.nl of via tel 06-46424140.


 

© 2017 - 2023 Maarten Westmaas Galerie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel