Hunebed Drouwen

Vorige Artikel 33 van 41 Volgende
€ 25,00 (inclusief btw)

Omschrijving

‘Na het verwijderen van de in de grafkamer geraakte grond ‘… vertoonde zich de prachtige diepe kelder met steenen wanden, steenen dak en keienvloer die onze afbeelding laat zien. Het was duidelijk dat een mantel van zand, waarvan we het benedengedeelte nog in den opgeworpen grond buiten de stenen weervonden, het geheel had bedekt, om bij het invallen van de grafkelder voor een gedeelte in de kelderruimte te storten. Zoo was dus het hunebed in werkelijkheid eenmaal een kolossale kelder geweest van ongeveer 1.50 meter hoogte, waarin een mens gebukt zich bewegen kon.’

J.H. Holwerda 1914


Alle foto’s van Maarten Westmaas komen in een gelimiteerde gesigneerde oplage van dertig (30!) Ongeacht de grootte van het werk tenzij uitdrukkelijk anders vermeld). Bepaal zelf dus eerst de breedte van het werk. Het werk wordt geleverd met een certificaat van authenticiteit en wordt gratis wereldwijd verzonden.

Er zijn drie verschillende afwerkingsmogelijkheden: 

  • Fine Art print: De allerbeste kwaliteit! Alle Fine Art prints worden geprint op Hahnemühle Fine Art papier.
  • Aluminium Dibond: Overtuigend door maximale scherpte. Stabiel, buigvast, weersbestendig en van een haarscherpe kwaliteit. De plaat bestaat uit een laag polyetheen die tussen twee lagen aluminium wordt bevestigd. Een zeer exclusive uitstraling direct geprint op hoogwaardig aluminium.
  • GalleryPrint: Breng uw eigen kunstgalerie in huis! De afbeelding wordt direct op acrylglas gedrukt en met het beste Alu-Dibond verbonden. Uw wanddecoratie krijgt hierdoor een uniek galerie-effect.​
    (De Aluminium Dibond en GalleryPrints worden geleverd met een profiel ophanging)

Voor vragen over het inlijsten van het werk of een andere afwerkingsvorm neem contact op met Maarten Westmaas Galerie via: info@maartenwestmaas.nl of via tel 06-46424140.


 

© 2017 - 2023 Maarten Westmaas Galerie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel